Představení společnosti LEDVANCE

LEDVANCE®

LEDVANCE-1

Na našem trhu předních výrobců osvětlení se pevně usazuje společnost LEDVANCE®. Své portfolio výrobků staví na tradičních produktech společnosti OSRAM a nachází dokonalé řešení pro spojení klasického osvětlení s moderními technologiemi. Název LEDVANCE® napovídá maximálnímu zapojení technologií LED s výstupem ve využití všech dostupných výhod.

Výrobky LEDVANCE® spojuje funkční jednoduchost a úspora provozu. LED svítidla mění zavedený standart. Dávají větší variabilitu a možnosti dokonale se přizpůsobit každodenním požadavkům.

Úsporný provoz, snadná instalace

LEDVANCE jsou výrobky bez zbytečných funkcí. Správnou volbou zajistíte perfektní osvětlení jakéhokoli prostoru. Aktuálně můžete vybírat z 60 LED svítidel v 8 řadách výrobků. S prodlouženou zárukou na 3 nebo 5 let je vám garantována vždy:

  • Úspora elektrické energie o více než 50%
  • Snadná a rychlá instalace
  • Pokročilá flexibilita
  • Zajímavý design
  • Menší prostorové nároky díky kompaktním rozměrům

Záruka 3 a 5 let

S prodlouženou zárukou 3 let nebo 5 let a s jistotou neslábnoucího výkonu můžete vybavit vaši domácnost, provozovnu i kanceláře. LED technologie vydává světlo v přirozené a oku příznivé barvě. Samotný provoz je velmi úsporný, i relativně malý zdroj dostatečně osvětlí velkou plochu. Světelný kužel je možné směrovat a soustředit na jeden bod nebo naopak vést rozptýlením po celém interiéru. Úspora se týká nejen energií, ale i plochy potřebné pro osazení světelnými zdroji. V nabídce můžete vybírat z řad:

Odolnost vůči poškození, prachu i vlhkosti

LED osvětlení je konstruováno se zvláštním přihlédnutím na vysokou výdrž při dlouhodobém používání a také vůči mechanickému poškození. Speciálně tvořené řady využívají i další výhody jakou je odolnost vůči prachu, vlhkosti. Tyto zdroje můžete instalovat i do velmi náročných provozů, skladů a hal. Vhodnou variantu najdete i pro využití osvětlení příchozí cesty nebo parkoviště.

Všechna LED svítidla LEDVANCE® jsou zpracovaná do zajímavého moderního designu. V prostoru nepůsobí rušivě a při práci s vybavením interiéru vám nabídnou mnoho zajímavých možností. Svítidla splňují požadavky všech platných norem a předpisů a mají všechny příslušné certifikáty. Nová LED svítidla LEDVANCE® jsou ideálním řešením pro širokou škálu použití.